* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Autor Wiadomość

PostNapisane: poniedziałek, 23 września 2013, 12:46 

Online: 1d 10h 41m 42s
GG: 2883320
https://www.youtube.com/watch?v=BHO3tepe1_Q

PostNapisane: poniedziałek, 23 września 2013, 20:55 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0
oj strasznie trudny kawałek.

wydaje mi się że jesteś troche za młoda na spiewanie takich powaznych piosenek - alicia spiewa to duzo bardziej seksownie :> no chyba że sie obudzisz ;>

no i inna sprawa, że tu akurat sprzydałoby się więcej pazura niż dałas :>

i angielski tutaj dużo bardziej razi niz w ostatnim coverze ;>

ogólnie to ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do Twojej(Waszej) działalności i chcialbym wiecej posluchać wręcz, ale jeśli nie masz ochoty na godziny technicznych rozkmin to bardziej zwracaj uwage na repertuar - nie to co ci sie podoba najbardziej, a to co najlepiej pasuje :>
pozdro

PostNapisane: wtorek, 24 września 2013, 17:26 

Online: 42d 22h 7m 33s
last_child napisał(a):
nie to co ci sie podoba najbardziej, a to co najlepiej pasuje

Co to ma za sens? Nie można realizować żadnej pasji w taki sposób, który "bardziej pasuje". "Kocham kryminały i próbuję trochę pisać. Ale kryminały mi nie wychodzą. Za to moje obyczajówki wszystkim się podobają!". Chyba o to w tym wszystkim chodzi, żeby to sprawiało maksymalnie dużo przyjemności i żeby właśnie tobie się podobało. A jak trzeba popracować, to trudno. Mnie praca nad czymś, do czego mnie nikt nie przymusza i czego sam z siebie bardzo chcę, nie przypomina wkuwania stolic wszystkich państw świata ani przerzucania gnoju.

Mnie się bardzo podoba wasze wykonanie! Alicia zaśpiewała to inaczej i zbudowała inny klimat, ale według mnie jej wykonanie jest płytkie, a te wszystkie popisy wokalne i chórki gryzą się z tematem piosenki. Jej interpretacja kompletnie nie przypadła mi do gustu. Za to wasze wykonanie ma zupełnie inny charakter! Jest takie nostalgiczne, kobiece i delikatne. Urzekłyście mnie :) Nie mam pojęcia, dlaczego Last twierdzi, że jesteś za młoda na ten utwór. Według mnie bardzo ładnie go zinterpretowałaś.

PostNapisane: wtorek, 24 września 2013, 19:38 

Online: 30d 22h 47m 17s
kazdy kto sie zna mowi ze dobór repertuaru to rzecz bardzo wazna. sam po sobie powinienes wiedzieć ile do twojego rozwoju wnosi spiewanie dio ktorego bardzo lubisz, ale chyba za wysokie progi jak na twoje nogi poki co, prawda? o to mi chodzilo, miedzy innymi - pomijajac fakt, że mozna wziac piosenke regge i zrobić z niej inny gatunek robiac cover, a nie odgrywając jota w jote oryginał, bo to baaardzo rzadko sie udaje zrobic chocby w polowie tak dobrze, trzeba miec pomysl.

a czemu uwazam ze jest za młoda ? bo sam jestem odrobinke starszy i widze te piosenke zaspiewaną w bardziej pewny siebie i swej seksualnosci sposób, ok ? czy taka odpowiedz jest git? bo to jest moje zdanie, a jak wiadomo 'moje zdanie' to takie coś co silnie zahacza o pojecie gustu. ja tam nie spinam pupci na fakt ze ty uważasz inaczej

PostNapisane: wtorek, 24 września 2013, 19:45 

Online: 1d 10h 41m 42s
GG: 2883320
Wtrącając się, nie uważam, że ta piosenka jest zbyt trudna jeśli chodzi o moje doświadczenie czy umiejętności, chyba kwestia tego, ze chciałam w taki sposób ją wykonać i to zrobiłam.
Niestety wszystkim nie da się dogodzić :) W każdym bądź razie, dzięki ;p

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj