* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Wzór tworzenia wątku:
[Wykonawca] - [Tytuł piosenki], ewentualnie [Użytkownik] - [piosenka autorska], [Wykonawca] - [Tytuł 1, Tytuł 2...]
Przykłady:
[Linkin Park] - [Numb], [Jaco91] - [Mój song], [Coma] - [System, Sierpień, Święta]

Wątki niezatytułowane według powyższego wzoru będą usuwane!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: wtorek, 6 sierpnia 2013, 13:30 

Online: 25d 4h 35m 8s
GG: 0
no właśnie nawet nie pomyślałam żeby podobnie zabrzmieć czy cokolwiek , to była moja i włącznie interpretacja

Nieprzeczytany postNapisane: czwartek, 8 sierpnia 2013, 01:19 

Online: 6h 3m 22s
GG: 7689964
Nie jestem specjalistą od strony technicznej, ale słychać, że ten głos jest trochę przyduszony, może za nisko masz tonacje i to dlatego, ale słychać, że nie dajesz pełnego dźwięku, takiego mocnego czystego głośnego, niosącego się, tylko troszkę cię jakby dusi. Reszta fajna

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 10 sierpnia 2013, 02:43 
Administrator

Online: 186d 12h 51m 21s
Pierwsza zasadnicza sprawa jest taka, że kobieta w męskich tonacjach zwykle brzmi kiepsko. Chyba, że rzeczywiście potrafi bardzo dobrze zaśpiewać i dać mocy. Jak do tej pory to jedynie Lita Ford w coverze Zeppelinów mnie osobiście zaskoczyła. Faceci i kobiety osiągają moc na różnych wysokościach a jak już mają diametralnie inne typy głosów to robi się gigantyczna przepaść. Zależy do czego zmierzasz. Jeżeli chodzi o zaśpiewanie piosenki tak, żeby trafić w każdy dźwięk to spoko, z tym że robi się przez to taki Dom Kultury, że dziewczyna bierze jakiś kawałek i jedyne co nim przekazuje to fakt, że trafia w dźwięki - chodzi o te lepsze z domów kultury, bo większość ma problem z trafianiem :p
Jak chcesz ten kawałek zrobić na poważnie i dodać do niego więcej emocji to musisz sobie podwyższyć tonację, bo tak to żadna sztuka zaśpiewać numer, który jest pisany pod chłopa. Ogólnie trzeba przyznać, że jest czysto ale jak dla mnie ładunek emocjonalny jest na poziomie zerowym.

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 10 sierpnia 2013, 11:54 

Online: 25d 4h 35m 8s
GG: 0
Ok dzięki ;>

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj