* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość

Tytuł: Re: Lady Gaga
PostNapisane: środa, 6 lutego 2013, 00:31 
Administrator

Online: 186d 12h 51m 21s
Głos się obniża troszkę jak się zwiększa waga. Gaga nieco przytyła. Z drugiej strony z wiekiem człowiek nabiera dołu. Ona od zawsze miała niski i mięsisty głos, także normalnie z czasem jeszcze troszkę jej się obniżył :)

PostNapisane: środa, 6 lutego 2013, 15:51 

Online: 30d 22h 47m 17s
GG: 0

to jest warte obejrzenia !

nie chce wyjsc na hejtera, ale moje serce płacze kiedy widze ją ganiającą po scenie z rolling stones - skacze jak jakaś naćpana nieskoordynowana poczwarta, w tym jakże gustownym stroju - zeby zaspiewac te piosenke (mowie o kobiecie) trzeba miec MEGA głos. Lisa Fisher w tym nagraniu co dalem kiedy ma swoją wokalize po prostu ryje mi mózg, mam ciarki na całym ciele i nie wiem co ze sobą zrobic, to jest doskonałe - a gaga zaspiewała, ale słabo. Babka ktora spiewala wersje studyjną Gimme Shelter kiedy wrocila do domu po nagraniu miała krwawienie z gardła - oczywiscie nie miala pewnie techniki odpowiedniej ale to dobrze obrazuje ile serca trzeba włozyc w ten kawałek.

nie wiem po co ją zaprosili, jaggerowi kompletnie odbiło na stare lata i sie lansuje z gwiazdkami pop :/

zreszta,nie tylko o to chodzi w sumie w tym filmiku - oni tez graja słabo, jak patrze na richardsa, watsa i wooda to wydaje mi sie ze nie są specjalnie szczesliwi ze ona z nimi wystepuje.

to tyle. wiem jestem hejterem, ale gaga wg mnie jest bardzo, bardzo srednia - ja jej nie wierzę zwyczajnie , dla mnie to wszystko co ona robi to nie jest ona, to nie jest jej styl i ona nie jest w tym szczera - ona to robi po to zeby sie pokazac, zeby sobie wyleczyc kompleksy, zwraca na siebie uwage na siłe a to zupelnie nie o to chodzi wg mnie.

PostNapisane: niedziela, 10 lutego 2013, 22:28 

Online: 7d 13h 11m 35s
livy napisał(a):
paveleq94 napisał(a):
To też, ale myślę, że narkotyki też grają tu ważną rolę.

O kurde, jak takie doły się robią po narkotykach, to trzeba się dowiedzieć co brała ;-)

Nikt nie mówi o dole, mowa jest o barwie i obniżeniu bardziej w górze. Miała dużo wyższy i mimo wszystko czysty głos, a teraz jest dużo niższy i husky, wątpię, że w przeciągu kilku lat z natury głos może się aż tak zmienić. Sama mówiła, że przez imprezowy styl życia głos się jej pogorszył.

PS. Nie wiem o wszystkim, co brała, ale wiem, że wciągała kokainę z biblii ;-)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj