* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Autor Wiadomość

PostNapisane: niedziela, 27 stycznia 2013, 15:22 

Online: 4h 41m 22s
GG: 0
hej mialam tu jedno konto juz ale hasla zapomnialam
http://ising.pl/nagranie/16k8k3gab0n,Ae ... ss_a_thing to moje nagranie do ocenienia moim zdaniem beznadziejne ja to wiem.. ale wy ocencie
i chcialam jeszcze zebyscie ocenili kawalek mojego nieskonczonego tekstu piosenki..:
kolejny bol glowy od placzu bez mowy pozniej kolejna mysl wstretna jest taka bo o tobie szepta nastepnie ja rozmazana bo w smutku sie topie jak jakis dramat...na koncu jedno i to samo tak w kolko wracam na dno..Refren: Nic nie pomaga!czuje ze padam!nikt mnie nie wskrzeszy!nic nie moze pocieszyc..czuje umierami ta atmosfera za oknem pada czuje sie naga..
troche sie wszystko zlalo chodzi mi o tekst ale ok..

PostNapisane: niedziela, 27 stycznia 2013, 23:18 

Online: 1d 20h 2m 6s
Ja tam nie lubię jak mi ktoś coś zmienia w tekście ale jak prosisz...
"w smutku się topię jak jakiś dramat" ???
Tu taki bezsens językowy się wkradł. Może lepiej
"w smutku się topię. to jest mój dramat"
Albo coś w tym stylu. Pokombinuj. No i "wskrzesi" a nie "wskrzeszy". Wiem że to się gorzej rymuje ale tak jest poprawnie. Reszta by mogła być jak dla mnie.

PostNapisane: poniedziałek, 28 stycznia 2013, 10:51 

nie o to chodzi zeby ktos mi cos zmienil w tekscie ale wlasnie powiedzial co jest nie tak czy cos..wiesz pokazywalam tez innym osobom ten tekst i nikt nie zauwazyl ze sie pisze wskrzesi nie wskrzeszy dobrze ze ty sie kapnoles :)

PostNapisane: poniedziałek, 28 stycznia 2013, 20:51 

Online: 30d 22h 47m 17s
fajny ten tekst, troche takie częstochowskie te rymy, ale jest niezły, to sporo bo po polsku sie pisze trudno a ja jesli chodzi o teksty polskie to jestem strasznie czepialski, bo ogolny poziom obecnie w szołbiznesie jest dramatycznie niski, jesli nie nazwac tego ze juz puka w dno od spodu. twoj tekst jest prosty, ale czuć w nim cos, nie zalatuje mi dodą, bardziej starą chylinską.

z tym 'w smutku sie topie jak jakis dramat' to chyba slang młodziezowy pharmacoman : > choc z punktu widzenia poprawnej polszczyzny to bład, ale ja bym to raczej zostawil, nabiera to fajnego brzmienia dzieki temu : >

jakość nagrania jest bardzo bardzo słaba, mysle ze to tez troche ujmuje, popracuj nad rytmem troche , nagrywaj sie czesto i sama szukaj błedów, no i przeglądnij forum, głównie skarbnice, to sama zobaczysz co sie ludziom pisze, czego zazwyczaj brakuje - na razie masz początkujacy glos, ale nic nie stoi na przeszkodzie go cwiczyc : >

glosniej, pewniej, podparcie, przydzwięk, tryby itd. na razie tego nie ma. spiewasz mansona, ostra jazda i zamiast sie wydzierac to szeptasz prawie;> wiesz o co chodzi :)

posluchalem sobie niekochana jeszcze, masz problemy z połaczeniem oddechu z głosem, to musi być luzno, głos ci drży bo jestes cała spięta, a to sie na kompletnym luzie robi i dopiero wtedy mozna cos zadziałać :) cwicz przepone ! znajdz moj poradnik w skarbnicy, cwiczenia z niego rób, jest ich tylko pare a bardzo duzo ci pomoga jak bedziesz robic regularnie, wszyscy ktorzy przychodza do mnie na lekcje je dostają i po tygodniu systematycznych cwiczen następna lekcja pcha ich do przodu , a jak nie cwiczą i przychodza tylko co tydzien nieprzygotowani to nie ma zadnych efektów prawie i jest bardziej męczarnia niż swietna owocna praca

PostNapisane: wtorek, 29 stycznia 2013, 10:07 

wiesz ja glosno spiewam ale na nagraniu zawsze cicho wychodzi no.. no tak jak on to chyba sie drzec nie umiem nawet nie mam jak tego sprawdzic bo mieszkam w bloku i wiadomo nie chce zeby to sie wydawalo jakbym sie tlumaczyla ale serio tak jest..tym bardziej ze proboje ciszej w miare bo i tak mnie wszyscy slysza jak spiewam.. i co troche ktos mi wchodzi do pokoju i takie glupie teksty mi wala.. ze ale sie wysilasz no niby w zarcie ale odrazu sie odechciewa albo co ty sie modlisz? spiewalam raz piosenke linkin park crawling i wlasnie z takim tekstem do mnie wyskoczyl facet mojej mamy :D.. tak mi sie wydaje ze nawet jak to wszystko wyczytam to nic z tego nie kumne za bardzo :D...ale bede probowac bo mi zalezy :D.. bardzo mnie ucieszylo ze moj tekst przypomina ci Chylinska kiedy jeszcze nagrywala piosenki mocniejszego typu ze tak to okresle.. bo moim zdaniem osiagnela duzy sukces strasznie mi sie podoba jej sposob bycia teledyski glos teksty ogolnie wszystko.. moglo by sie teraz wydac ze ja proboje kopiowac jesli chodzi o teksty ale akurat tak sie sklada ze ja juz takie pisalam zanim ja poznalam w ogole to bylo 2 lata temu.. ale teraz duzo lepiej mi wychodzi pisanie ich tak mi sie wydaje.. wtedy troche sensu nie mialy..:)

PostNapisane: wtorek, 29 stycznia 2013, 10:14 

a jeszcze cos.. tak sie sklada ze mieszkam we Wloszech i znam jezyk Wloski wiec molgabym pisac piosenki po wlosku bo tez maja bardzo duzo slow ktore sie rymuja .. ale ja nienawidze wloskiego po prostu to jest dla mnie masakra.. nie znieslabym ktoregos mojego tekstu napisanego po tym wlasnie jezyku bo mnie szlak trafia nie wiem czemu ;) .. przez to tez ze tu mieszkam nie moge duzo zdzialac ciagle siedze tylko na necie ale to malo moim zdaniem.. :)

PostNapisane: wtorek, 29 stycznia 2013, 10:55 

Online: 30d 22h 47m 17s
no to cwicz ;> i wpadnij z polskimi tekstami :>

cwicz , zawsze mozna cos zrobic, kasia idzikowska wrzucila fajnego mema na faceboku - jesli ci na czyms zalezy znajdzies sposób, jesli nie - znajdziesz wymówke :D

ogarnij zeby ci wynajeli jakas malą salke, czy garaż i tam idz spiewac jesli blok cie krepuje.

spiewasz za cicho, serio :> trzymasz sie jednego trybu (neutral) i to tez jest niescentrowany. cwicz spokojnie a wszystko ci sie wyjasni powoli - barwe masz dobra, sluch rytm jest, pisac umiesz takze nic tylko cwiczyc, bo brakuje ludzi ktorzy spiewaja to co sami sobie napisza - teraz niestety era odtwórców i 'kupowaczy' muzyki.

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj