* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 19 września 2011, 17:47 

Online: 19d 8h 17s
last_child napisał(a):
nie wiem ... nie sądze zeby plant widział w ogóle studia na własne oczy , on pracował przy budowie dróg i miał 20 lat jak wydali 1 płyte wiec smiem wątpić że którykolwiek z nich miał studia XDD

Page uczęszczał na studia malarskie, Jones chyba inżyniera dźwięku miał czy coś takiego. Nie chce mi się teraz szukać, ale jestem prawie pewien że przynajmniej oni coś skończyli ;)
ryjcio napisał(a):
Łoł, większość punktów mam odhaczonych :D

Ja tylko cztery lub pięć xD

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 26 września 2011, 21:53 

Online: 21h 38m 15s
Cytuj:
Teraz rockman to bardziej koles który ma 3 dniowy zarost tylko jakos jest dziwnie idealnie przycięty i maksymalnie wystylizowany, rozrzucone włosy w artystycznym nieładzie noszą znamiona 3 godzin stania przed lustem

Tu się nie zgodzę, gunsi to byli najwięksi strojnisie jakich historia znała. Makijaż, tapirki itp. oczywiście miało to jakiś charakter i wyraz i mi się podoba ich dawna "stylówa'

Z rock n' rollem masz racje, ale to że hołdujesz stare tradycje , nie oznacza chyba że odrzucasz w 100% nowe... ja mam dokładnie taką samą opinie jak ty o dzisiejszym "pseudo rock n' rollu" i fali dzieci z grzywką (sory jak kogoś urażam, mam taki głupi stereotyp ;p) które udają wielkich rockmanów i znawców prawdziwego rock n' rolla (Coldpleje, kings of leon i inne grupy). bo założyli koszulkę gunsów.
Myles jest dla mnie jednym z niewielu nowoczesnych muzyków których strasznie cenie. Muzyka ich nie jest to zbuntowana młodzież , ale wychował on się na jazz fusion, ale ma ogromny talent i według mnie jest jednym z najlepszych wokalistów dzisiejszych czasów. Polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=o2TvwmsPTLM
http://www.youtube.com/watch?v=3f8nL_fmDCo
Oczywiście ten drugi link to fragment filmu, w którym zadebiutował w roli aktora, niemniej jednak w wywiadzie kiedyś mówił, że rola w tym filmie to było odwzorowanie jego młodości, co pokazuje nawet po tym fragmencie że był wierny tradycji. :D

Wracając do tematu Myles'a, wie ktoś jaką techniką posługuje on się w najwyższych partiach? Chodzi mi głównie o 3:17 w tym filmie pierwszym co dałem i 2:19 w drugim (tam trochę słabiej słychać bo śpiewają w dwóch, ale praktycznie cały film śpiewa ta techniką, oczywiście Myles to ten co doszedł jako widz na scenę). Tam jak by przełącza się z trybu "neutral" na jakis lekko chrypkowaty .... pytanie jaki? :)

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj