* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Regulamin działu

Tutaj możesz zapytać o konkretną kwestię techniki wokalnej. Najlepiej wraz z pytaniem zamieścić próbkę ukazującą problem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: poniedziałek, 4 lutego 2013, 01:51 

Online: 2d 4h 6m 45s
GG: 0
Lemmy jest przypadkiem rozpatrywanym na uczelniach medycznych w naszym kraju (autentyk).
Podobno jego metabolizm został przestawiony na konieczność posiadania alkoholu we krwi i trzeźwość w jego przypadku skończyła by się śmiercią.
Natomiast sama jego krew zmieniła skład na tyle, że transfuzja komukolwiek takiej krwi, dla niej skończyła by się śmiercią.
Z drugiej strony, gdyby on dostał od kogoś zwykłą krew, podobno też nie skończył by dobrze.
Niby brzmi dziwnie, ale jeśli to było na uczelni medycznej to coś w tym jest (może odnajdę konkrety xD).
Co do tego co napisałeś, może nie do końca mi o to chodziło, ale ogólnie się zgadzam.
Natomiast co do ustawień, cóż, jak już pisałem brzmienie głównie wynika z ozdobników, a nie z samej istoty ustawienia się. Ustawisz się tak samo, ale zaczniesz inaczej frazować, czy modyfikować ustawienie (a to jest najczęstszy sposób na pokazanie emocji, czyli miejscowe rozjaśnianie, zaciemnianie etc.) to zabrzmi to inaczej.
No i oczywiście jak ktoś ma inny głos to temat wiadomo jak działa.

Drukuj 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj