* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj 

Nazwa użytkownika:
Hasło:

Zapamiętaj mnie

Autor Wiadomość

Nieprzeczytany postNapisane: sobota, 15 czerwca 2013, 12:06 

Online: 1h 9m 38s
GG: 0
Obrazek

Tak, tak ? już w dniach 5-7 lipca Just Cover It po raz kolejny odwiedzi Warszawę!

Spędź z nami niezapomniane 3 dni na najlepszych warsztatach muzycznych w kraju! Śpiewaj, doskonal swoje umiejętności i świetnie się baw!

Czeka na Ciebie niespotykane połączenie twórczych, rozwijających, muzycznych zajęć.

Jako jedyni w Polsce proponujemy interdyscyplinarne podejście do obecności Artystów na scenie. Oferujemy:

- zajęcia z doskonalenia techniki śpiewu metodą SLS ? uznanej za najskuteczniejszy sposób nauki śpiewu, prowadzone przez Bartka Cabonia, Krzysztofa Biernackiego i Piotra Witkowskiego ? certyfikowanych trenerów wokalnych SLS, jednych z najlepszych nauczycieli śpiewu w Polsce

- jedyne tego typu zajęcia w Polsce - warsztaty e-PRowe, czyli jak mądrze promować się w Internecie, jak wykorzystać sieć do pokazania swojego talentu, jak radzić sobie z nieprzychylnymi komentarzami, jak poradzić sobie z wystąpieniami publicznymi i przed kamerą

- songwriting ? gdzie dowiesz się jak powstawały największe przeboje, na nowo odkryjesz świat piosenek, sam stworzysz tekst i muzykę do swojego przeboju. Są to autorskie zajęcia, opracowane przez Bartka Cabonia (Voice And More).

- wskazówki aranżacyjne ? podczas których będziesz świadomie pracować nad piosenką autorską lub coverem, a wszystkie pomysły dotyczące aranżacji zrealizujesz, tak, aby wydobyć z piosenki to, czego pragniesz.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres: kontakt@justcoverit.pl

Koszt uczestnictwa w tych wyjątkowych warsztatach to jedynie 400zł, jednak, jeżeli zgłosisz chęć udziału do 21 czerwca ? wówczas zapłacisz 369zł!

Liczba miejsc ograniczona!

Do zobaczenia w Warszawie:)!

Warsztaty to nie tylko ogrom wyniesionej wiedzy i umiejętności, ale również świetna zabawa i nowe znajomości! A potwierdzają to słowa Uczestników poprzednich warsztatów:

?Dla mnie, naprawdę szczerze teraz to określę, "najlepszy weekend zycia", najlepiej wykorzystany czas. Odzyskałam wiarę, pełna mobilizacja głownie dzięki zajęciom z Panem Bartkiem. Ludzie przeuroczy, każdy na luzie. Nie myślałam, że zajęcia z trenerem mogą aż TYLE.?

?Jeden z najlepszych weekendów mojego życia, wspaniała atmosfera, świetni ludzie, wszystkie zajęcia bardzo dużo mi dały!!!?

?Projekt wspominam bardzo dobrze, zajęcia świetnie prowadzone przez najlepszych trenerów,z jakimi miałam okazje się spotkać. Ludzie świetni, atmosfera świetna, nic dodać nic ując; )?

?Projekt wspominam bardzo sympatycznie :) Tyle cudownych, szalonych ludzi rozśmieszających mnie do łez :D Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy i przyjemny.?

?Rewelacyjna atmosfera, rewelacyjni ludzie :) Super zorganizowane, organizatorzy pomocni :)?

?To już kolejny projekt i na pewno nie ostatni. Jak zawsze najwspanialsi ludzie połączeni pasją muzyki, dobre rady dla tych którzy chcą usprawnić swoje public relations i śpiewać jeszcze lepiej. Za każdym razem tęskni się za tym co raz więcej i nie można spocząć tylko na jednym projekcie, Wciągaa! :D?

Drukuj 

* Zarejestruj  * FAQ    * Szukaj   * Zaloguj